Udvikling, indsigt og 20 års erfaring

Jeg hedder Anette Zophia, er 54 år og alene forældre til en søn på nu 18 år. Jeg er uddannet, certificeret og registreret som Psykoterapeut med speciale i angst, stress og traumer. Oprindelig er jeg uddannet socialpædagog og har 20 års erfaring i at arbejde med mennesker med psykiske problemstillinger og svære psykiske lidelser.

Personlig udvikling og indsigt har altid været en drivkraft i mit liv. Jeg har fra en tidlig alder altid søgt at finde mening i og med livet. Det har ført mig gennem en del læring, både via bøger og uddannelse, men ikke mindst gennem levede erfaringer, som bl.a. tab, svigt, sorg, utroskab, vold, kriser, kritisk sygdom, stress, depression m.m.

I min verden findes der ingen tilfældigheder. Der er altid en årsag og en højere mening med alt hvad vi møder på vores vej gennem livet. Når jeg i sandhed forstår og lever efter dette, så oplever jeg, at blive belønnet med en helt fantastisk indre ro, glæde og fredfyldthed. Det gør mig ydmyg og dybt taknemmelig.

Da jeg i 2010 fik konstateret kræft, var jeg straks bevidst om, at der var en højere mening med dette. Min søgen efter svar ledte mig bl.a. til mødet med Tankefeltterapi og METAsundhed. Således startede min rejse tilbage til mig selv og mod en ny tilværelse som selvstændig Psykoterapeut.

At hjælpe andre til at hjælpe sig selv, giver mig stor livsglæde og dyb meningsfuldhed.

Jeg glæder mig også til at hjælpe dig til et bedre ståsted i livet. 

Kontakt mig her. 

Link til artikel fra lokalavisen februar 2020, hvor du kan læse mere om mig: 

https://www.trefo.dk/trekantensfolkeblad/Smerte-kan-frigoeres-naar-man-lader-kroppen-tale/artikel/438324

Jeg er medlem af: