Gæsteforedrag med Lars Mygind

Dine Geniale Gener

Vidste du, at der findes videnskabelige beviser for, at du kan påvirke dine gener med din bevidsthed? Det åbner døre til muligheder for forandring, som vi ikke kendte for 20 år siden.

Lars vil i sit foredrag komme ind på hvordan vores bevidsthed påvirker vores gener og hvordan vi kan påvirke vores egen bevidsthed.

Hans foredrag er for alle os, som har det til fælles, at vi ønsker at bevare vores sundhed og dermed undgå sygdom og lidelse. Det vil åbne dine øjne og give dig håb for, at du kan overtage styringen i dit liv.

Når du deltager i foredraget, vil du bl.a. lære en teknik til at skyde genvej til nogle optimale meditationstilstande.
Studier har vist, at man kan opnå en særlig tilstand og at der sker noget godt i kroppen, når man har mediteret 10.000 timer. Under foredraget vil Lars lære dig hemmeligheden bag, så du bare i løbet af fire dage og måske allerede på aftenen kommer ind i denne tilstand.

Lars har arbejdet med effektive terapeutiske teknikker siden 1997. Han har en særlig interesse for nogle af de mest kraftfulde teknikker i forhold til aktivt at påvirke vores gener. Lars vil vise, hvordan vi kan kombinere Tankefeltterapi/EFT, meditation, elsk dig selv øvelser og METAsundhed på en helt ny måde, til glæde for dig selv og din indre ro.

Tag ansvar for din egen sundhed og dit velvære ved at tilmelde dig dette livsbekræftende og inspirerende foredrag.

Foredraget finder sted i Børkops kulturhus MarKant, Ågade 6, 7080 Børkop

Mandag den 24.2.2020 kl. 19.00-21.30 (kom i god tid)

Pris: 185kr.

Tilmeld dig ved at udfylde formularen til højre. Du vil modtage en mail med oplysninger om betaling.   

Om Lars:

Lars er en skarp og underholdende formidler af METAsundhed, Tankefeltterapi, EFT og Transbiologisk traumeterapi gennem foredrag og undervisning, for mennesker med vidt forskellig baggrund.

Han ser sig selv som ekspert i traumer og udbrændthed/depression, kombineret med en stærk åndelig kontakt, som ofte skinner igennem i hans arbejde med mennesker.

Han er medforfatter til bøgerne “Forstå kroppens intelligens”, ”Tankefeltterapi & EFT”, ”Din intelligente krop” og “Tankefeltterapi – løsninger lige ved hånden” samt vært på flere DVD’ere fra Frog & Toad Publishing om Tankefeltterapi og METAsundhed.

Nyt foredrag på vej

Sundhed på alle planer – skab balance i din krop og i dit liv.

Sundhed handler ikke bare om hvor sundt vi spiser, hvor meget vi motionerer og hvordan vi sover om natten. Sundhed handler også om hvad og hvem du omgiver dig med, hvad du tænker, hvordan du taler til dig selv, om du er i dit rette element og om hvordan du forbinder dig til det, der er højere end dig selv.

I mit foredrag tager jeg et 360 graders syn på sundhed og trivsel og hvad du kan gøre for at komme i balance – med dig selv, din krop og dit liv.

Jeg taler ud fra nogle hovedområder i vores liv, som alle er afgørende for vores sundhed, og for vores evne til at leve et liv i balance og harmoni med os selv og vores omgivelser.

Nogle af områderne udvælges til nærmere gennemgang, hvor jeg bl.a. forklarer deres betydning for vores trivsel og det der kan forhindre os i samme.

Jeg bruger mig selv og min historie som eksempel på de udfordringer mange af os ofte står overfor, og på hvad vi kan gøre for at komme dem til livs.

Jeg bestræber mig på at levere et autentisk, engageret og hjertevarmt foredrag, med udgangspunkt i min faglige viden og personlige oplevelser. Som deltager vil du blive inddraget i små øvelser undervejs.

Hvis du ønsker et liv i balance, uden stress og med masser af energi, glæde, kærlighed , taknemmelighed og fred i sindet, så lad dig inspirere af mit foredrag. Måske du finder modet og motivationen til at lade dine drømme gå i opfyldelse.

Varighed 3 timer inkl. pauser.

Pris: 4000 kr.

Book til firmaet, foreningen eller organisationen.

Bemærk:

Foredraget er under udarbejdelse og skal derfor bookes i god tid.
Vær en af de 3 første og få 25% i rabat på prisen.

Ring og forhør jer nærmere på: 28 110 111 eller kontakt mig på: mail@zophias.dk

<3 Kærligst
Anette Zophia