GIV SLIP

Gruppeterapi for unge med angst

Lær at give slip på din angst, så du kan føle dig fri til at leve det liv du ønsker. 

Når du er ung, er det vigtigt, at få talt om din angstlidelse. Den kan behandles, så du igen kan leve dit ungdomsliv fuldt ud og føle dig fri i krop og sind.

Fordelen ved at være i et gruppeterapi forløb, er at du mødes med andre unge, som har lignende udfordringer som dig selv. Du vil derfor blive mødt med accept, forståelse og anerkendelse. 

I gruppeterapien vil du lære konkrete teknikker til at berolige dig selv og mindske eller fjerne din angst i forskellige situationer.  Du vil også lære, hvordan du identificerer og giver slip på negative overbevisninger og uhensigtsmæssige adfærds- og handlemønstre.

Du bliver bedre i stand til at håndtere dine tanker og følelser og dermed din angst.

Du lærer at reducere bekymringer og øge din livskvalitet og dit selvværd.

Målet med gruppeterapien er, at du får redskaberne til at håndtere din angst og at du opnår en større tro på og tillid til dig selv, så angsten fylder mindre. 

Hvorfor Gruppeterapi? 

Mine workshops er et fælles forum, hvor vi mødes live og er sammen om at udvikle os og skabe forandring. Respektfuldt lytter vi til hinanden, anerkender hinanden, støtter hinanden, konfrontere hinanden og spejler hinanden. På den måde påvirker og beriger vi hinanden, til gavn for alle. Vi skal også have det sjovt og hygge os, samtidig med at vi arbejder med et alvorligt tema.

Vi er sammen i et fortroligt fællesskab, hvor du trygt kan sætte ord på dine udfordringer og blive støttet, motiveret og inspireret til at arbejde med dig selv. Du vil blive set og forstået af flere og der er flere som følger din proces og forandring.

Vi skal også mødes online, i en lukket facebookgruppe, mellem de enkelte workshops og dele oplevelser og erfaringer med hinanden. Der vil også være live Q&A med mig mellem hver workshop, hvor du kan stille mig spørgsmål.

Det vil du lære: 

Det får du ud af at deltage:

Hvor og hvornår mødes vi?

Workshoppen er et 2½ måneders forløb, hvor vi fysisk mødes i alt 5 torsdage med 2 ugers mellemrum.

Alle torsdage er fra kl. 15.30-17.30 på følgende datoer:

Gruppeterapien afholdes på privatadressen S. Stubsvej 16, 7080 Børkop. 

Gruppen vil bestå af 4 – 8 unge, alt afhængig af antal tilmeldte.

Hvad du ellers bør vide: 

Gruppeforløbet vil være en blanding af psykoeducation, samtaleterapi, opgaver og øvelser ud fra fortrinsvis de kognitive behandlingsformer samt tankefeltterapi. Som gruppens terapeut sørger jeg for at skabe et trygt miljø med gode muligheder for refleksion og udvikling.

Jeg lægger vægt på at der er en tillidsfuld og respektfuld stemning i gruppen. Der skal være plads til alle – også til de deltagere som er mere tilbageholdende.

Gruppeforløbet vil være præget af accept, forståelse og anerkendelse af hinandens ressourcer, problematikker og udfordringer.

Når du har tilmeldt dig, vil du blive inviteret til en forsamtale hos mig. Her skal vi bl.a. tale om, hvordan du får mest ud af gruppeterapien og hvad du især gerne vil arbejde med i gruppen. Din mor og far må gerne komme med til denne samtale. 

Jeg glæder mig til at møde dig/jer. 

Hvad er inkluderet?

Helt særligt tilbud til dig lige nu:

Du får hele: 60 % i rabat
Din pris bliver ikke: 10.000kr

Men kun:  4000kr.*

* Gælder ved tilmelding senest den 09.09.2021.

Er du hurtig og tilmelder dig inden den 01.08.2021
får du ekstra Earlybird rabat
på 500kr.

Betal kun: 3500kr.

Skynd dig. Begrænset antal pladser.

Hvem er gruppeterapien for?

Altså kort sagt

Gruppeterapien er for alle unge 13-17 årige, der ønsker at arbejde med sig selv og sine udfordringer med angst eller angstfyldte tanker.  
Ses vi?

Hvad siger andre om mig:

Min 14-årige datter tumlede med mange triste tanker og dårligt selvbillede. Jeg synes, det er en jungle, at finde rundt i de mange tilbud, der ligger på nettet. Men fik kontakt til Anette Zophia og min datter har nu været igennem et forløb på fem gange (8 timer) Jeg havde aldrig troet, at vi allerede efter 3. gang kunne se/mærke så stor en forskel. Vi har fået vores glade datter tilbage og kan slet ikke sige TAK nok. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Anette Zophias klinik og vil anbefale hende til alle dem jeg kan komme til 🙂 Hilsen Mette og hendes glade datter 🙂
Mette
Anette Zophia har været en kæmpe oplevelse for os. Min søn har lidt af angst og var ikke i skole i 2 år. Han var også begyndt at trøste sig selv med at spise lidt for meget. Han har tabt sig , går i skole og motionerer hver dag. han er igen en glad dreng med kun helt almindelige teen-problemer. Jeg har selv været gået ned med stress og fik helvedes ild, det er bare væk nu . Det er fantastisk hvad tankefelt-terapi og metasundhed kan gøre. Det kan også hjælpe dig ! Du skal bare kontakte Anette Zophia i Børkop her er du i gode hænder....
Carsten
”Før jeg stiftede bekendtskab med tankefeltterapi hos Anette, havde jeg i perioder svært ved at sove grundet tankemylder. Nu har jeg fået nogle redskaber, så jeg selv kan slukke for tankerne og dermed få ro til at sove. Derudover har jeg gennem enkle teknikker fået bearbejdet gamle barndomstraumer og negative adfærdsmønstre – rigide tanke- og handlemønstre som jeg ikke har kunnet få bugt med trods mange års behandling i psykiatrisk regi. Jeg kan derfor varmt anbefale behandling hos Anette. Hun er meget rolig, tillidsvækkende og grundig. Det er tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre. Hun er god til at forklare, hvad det er, hun laver og instruere i de forskellige teknikker.”
Charlotte
Kære Anette. Jeg skriver blot for at sige dig mange gange tak for behandlingen i går. Det var en rigtig god oplevelse at blive behandlet af dig, og jeg følte mig fra første sekund meget tryg og rolig i dit selskab. Det var vildt at opleve hvor dygtig du er, og hvor meget jeg kunne mærke behandlingen i kroppen. Jeg mærkede også at du var enormt empatisk og forstående, og det var SÅ rart. Efter behandlingen skulle jeg ses med nogle veninder, som spurgte til mit problem. Jeg kunne med ro i maven svare, uden at føle mig forkert eller pinlig, så det var en ret vild oplevelse. Mange tak for din behandling.
Marie
For ca. en måned siden startede jeg hos Anette, da jeg måtte indse at jeg havde brug for hjælp. Og nu ca. en 1/2 måned efter har jeg fået et helt andet syn på nogle ting, bl.a. min tankegang og hvordan jeg skal reagere i nogle forskellige situationer. Og jeg kan kun takke mig selv for at række hånden ud til Anette, fordi hun har virkelig styr på sit fag og så er hun bare nærværende og utrolig dygtig. Og giver nogle fantastiske værktøjer man kan arbejde med der hjemme !
Simone

Hvem er jeg?

Hej, jeg hedder Anette Zophia

Jeg elsker at hjælpe andre til at genvinde troen på sig selv og finde balancen i livet, så de igen kan stå stærkt i sig selv – med ro, glæde og positiv energi, tryghed, tillid, taknemmelighed og kærlighed i deres liv.

Jeg er uddannet registreret Psykoterapeut og har en baggrund som socialpædagog med over 18 års erfaring i at arbejde med mennesker med psykiske problemstillinger og svære psykiske lidelser.

Jeg brænder for at udbrede viden om, hvordan vores krop, sind og ånd hænger sammen og hvordan vi med den viden, kan slippe gamle traumer og uønskede tanke- og handlemønstre, så vi kan skabe den forandring, vi ønsker i vores liv. 

Med specifikke og effektive metoder og teknikker, kan vi alle opnå det liv vi drømmer om og udleve vores fulde potentiale. 

Jeg glæder mig til at være sammen med dig..

og til at støtte og inspirere dig til at give slip på det der ikke gavner dig og skabe den forandring, du ønsker i dit liv.

Kærligst

Anette Zophia