Handelsbetingelser

Produkter og ydelser udbydes af:

Zophias v. Anette Zophia Abildgaard
S. Stubsvej 16, 7080 Børkop
CVR nr.: 30224256
Mail: mail@zophias.dk

Tlf: 28 110 111

Køb: Alle priser på både digitale produkter, services, foredrag, forløb og workshops er opgivet i danske kroner (DKK). Produkter kan købes online med VISA og Mastercard.

Levering: Mine produkter og ydelser bliver leveret som fysiske kurser, workshops, forløb eller arrangementer, eller som digitale produkter fx online-kurser og forløb.

Digitale produkter bliver leveret digitalt via e-mail med informationer, der giver dig adgang til en lukket medlemsside. Digital levering sker som oftest i løbet af få minutter, men i forbindelse med kampagner eller forløb sker levering og start i henhold til det specifikke forløb og betingelserne i den pågældende kampagne. Ved 1-til-1 ydelser, fx terapiforløb, aftales forløbsstart individuelt.

Der vil automatisk blive sendt en kvittering til den mail, du har oplyst ved køb.

Brugsret: Onlineprodukterne er dine til evigt brug med mindre andet er oplyst. Zophias har dog ingen forpligtelser til at udgive produkterne til evig tid. Så for at du kan bruge produkterne til evig tid kræver det, at du downloader dem til din egen enhed.

Fortrydelsesret: Der er 14 dages fortrydelsesret på digitale produkter, med mindre andet er oplyst og med mindre du har taget produktet i anvendelse eller har downloadet produktet til din egen enhed. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så send en mail til mail@zophias.dk for at få pengene tilbage.

Tilmelding til fysisk afholdte kurser/workshops og gruppeforløb er som udgangspunkt bindende. Skulle der opstå forhindringer i forhold til at afholde de fysiske kurser som planlagt, vil der blive fundet alternative måder og datoer til afholdelse. Bliver du selv forhindret i at deltage, vil du efter aftale, i særlige tilfælde, kunne få alle pengene retur.

Rettigheder: Alle rettigheder til kurser, workshops, forløb, events samt digitale produkter tilhører Zophias. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er ikke tilladt at dele produktet med andre.

Kundeservice:

Skriv til mail@zophias.dk, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer.