Min terapi

I min terapi benytter jeg mig af nogle af de mest banebrydende og effektive teknikker til at forløse traumer og andre fysiske og psykiske blokeringer.

Sammen med traditionel Psykoterapi kombinerer jeg fortrinsvis Transbiologisk Traumeterapi med TFT/EFT og Metasundhed, for at give dig de allerbedste muligheder for at forløse den smerte eller det problem du ønsker at slippe af med.

Metasundhed kan give dig svar på, hvorfor du har fået det symptom du har.

TBT og TFT/EFT kan forløse de bagvedliggende traumer, helt ned på celleniveau.

Du kan læse mere om det alt sammen her på min hjemmeside.

Velkommen til ❤️

Du er eksperten:

Når du er i terapi hos mig, tager jeg udgangspunkt i, at du er eksperten i dit eget liv. Kun du ved hvordan du har det indeni og hvad du tænker, føler og mærker. Således findes alle svarene/løsningerne inde i dig. Det du ikke selv kan huske/erindre eller få kontakt med, det husker din krop. Dine traumer sidder bundet i dine cellers hukommelse og det er derfor også her de skal forløses.

Sammen finder vi ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig og hvad der giver mest mening for dig, i forhold til det du ønsker at opnå ved terapien. 

Det kan jeg hjælpe dig med

Jeg hjælper dig med ethvert ubehag, enhver smerte eller problematik du måtte have.

Få hjælp mod angstdepressionstresstraumerlavt selvværd og meget mere. 

Få roen, glæden, tilliden, energien og kærligheden tilbage i dit liv.

“What you resist percist.
What you look at disappears”

N.D. Walsch
 

Hvad har du brug for at få kigget på?

Kontakt mig her

Det siger tidligere klienter: 

“Anette er en fantastisk terapeut, med store empatiske evner, nærvær, faglig viden og kunnen.
At gå hos dig i et forløb af 5 gange, har hjulpet mig mere end noget andet har gjort.“

“Det har været et lykketræf at få denne hjælp og behandling. Det har været den mest effektfulde hjælp jeg har fået til at håndtere min angst og følelse af stress.“

“Jeg har kun rosende ord til Anette, hun er urolig kompetent, empatisk, nærværende, hjertevarm og imødekommende. Hun er fagligt dygtig, har en god menneskekundskab. Hun var hurtigt til at fange og se den røde tråd i mit problem/ situation.”

“Af hjertet ønsker jeg at takke dig Anette, for at have hjulpet mig i en meget meget svær tid i mit liv. Du har været fleksibel og nem at aftale sessioner med. Det rum du inviterer én ind i, giver kun følelsen af tryghed, varme, kærlighed og sikkerhed.”

Du kan læse udtalelserne i sin helhed lige her.

Skal jeg også hjælpe dig, så kontakt mig her.

Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.