Min terapi

Når du er i terapi hos mig, tager jeg udgangspunkt i, at du er eksperten i dit eget liv. Kun du ved hvordan du har det indeni og hvad du tænker, føler og mærker. Således findes alle svarene/løsningerne inde i dig. Det du ikke selv kan huske/erindre eller få kontakt med, det husker din krop. Dine traumer sidder bundet i dine cellers hukommelse og det er derfor også her de skal forløses.

Det kan jeg hjælpe dig med

I min terapi benytter jeg mig af nogle af de mest banebrydende og effektive teknikker til at forløse traumer og andre fysiske og psykiske blokeringer.

Jeg kombinerer fortrinsvis Transbiologisk Traumeterapi med TFT/EFT og Metasundhed, for at give dig de allerbedste muligheder for at forløse den smerte eller det problem du ønsker at slippe af med.

Metasundhed kan give dig svar på, hvorfor du har fået det symptom du har.

TBT og TFT/EFT kan forløse de bagvedliggende traumer, helt ned på celleniveau.

Du kan læse mere om det alt sammen her på min hjemmeside.

Velkommen til

“What you resist percist.
What you look at disappears”
N.D. Walsch

Hvad har du brug for at få kigget på?