Afhængighed

Har du en afhængighed du gerne vil af med?

Måske du:

  • ikke kan undvære søde sager, slik eller chokolade.
  • er nødt til at få din kaffe for at holde dig kørende.
  • ikke kan holde op med at ryge, selvom du gerne vil.
  • drikker alkohol for at klare dig gennem dagen.
  • tager stoffer for at kunne holde dit liv ud.
  • tager medicin for at dulme dine smerter.
  • spiller alle dine penge op.
  • ikke kan ligge telefonen, Ipad eller PC fra dig.
  • føler dig nødsaget til at gøre rent hver dag.
  • har behov for at træne overdrevent meget.

At være afhængig af noget kan spænde lige fra en ”dårlig vane” du ikke kan ligge fra dig, til et misbrug, der har alvorlige indvirkninger på din hverdag, styrer dig fuldstændigt og kan ødelægge dig helt både menneskeligt og socialt.

Hvis du oplever, at have et tvangspræget behov for at gøre en bestemt handling eller få tilført en bestemt stimulans/et stof på grund af de virkninger du forbinder og oplever ved at tage stimulansen/stoffet eller som konsekvens af stimulansen/stoffet, så har du helt sikkert en afhængighed eller et misbrug.

Uanset om det drejer sig om en ”dårlig vane”, en afhængighed eller et misbrug, så handler det i bund og grund om, at du har aktive traumer, som du har brug for at dulme, på den ene eller anden måde.

Hvad er det du forsøger at lægge låg på?

Med TFT/EFT og Traumeterapi kan jeg hjælpe dig med at finde de traumer der ligger bag din afhængighed og støtte dig i at få bearbejdet dit ubehag og dine smerter i forbindelse med det.

Du vil også lære nemme og effektive teknikker, som du kan bruge på dig selv derhjemme.

Kontakt mig og slip af med din afhængighed

Du kan læse mere om min terapi her

Vidste du at:

Afhængighed ofte er en måde at medicinere sig selv på, når man har et ubehag, man ikke ellers kan finde ud af at slippe af med.  Man dulmer sit ubehag i forsøg på at slappe af og få nerverne under kontrol og tankerne i ro.

Undersøgelser viser, at hver femte voksen har problemer med afhængighed i løbet af livet, herunder flere mænd end kvinder. Afhængighed ses hyppigt i forbindelse med andre psykiske lidelser. Det er derfor nødvendigt at arbejde helhedsorienteret med alle faktorer og aspekter af din afhængighed.

Når du stopper med en tvangspræget adfærd (afhængighed) kan du få abstinenser, både fysiske og psykiske. Dette er en naturlig proces, hvor kroppen renser giftstoffer ud.

TFT/EFT er særlig velegnet i denne fase, da det kan dæmpe eller helt fjerne dine abstinenser.

Er du klar til at give slip?

 

 

Afhængighed er ofte en måde at medicinere sig selv på, når man har et ubehag, man ikke ellers kan finde ud af at slippe af med.