Kræft

Din krop er skabt til at holde dig i live og den vil gøre alt for at sikre din overlevelse

Har du nogensinde overvejet muligheden for, at din kræft ikke er en sygdom, men tværtimod din krops forsøg på at overleve i et ugunstigt miljø?

Et ugunstigt miljø er et cellemiljø, som er dårligt forsynet med ilt og stærkt syreholdigt. Et sådant miljø kan opstå ved at kroppen bliver udsat for stressfaktorer som fx negative tanker, følelser eller adfærdsmønstre, utilstrækkelig ernæring, for lidt søvn, mangel på sollys og dehydrering eller giftstoffer.

Du tænker måske

Kan mine tanker og følelser virkelig påvirke mit helbred så meget? Svaret er JA. Din krop og dit sind hænger uløseligt sammen. Alt hvad der sker i dit følelseslegeme, sker også i din fysiske krop. Du er, så at sige, hvad du tænker, hvad du spiser og hvad du udsætter dig selv for.

Dine celler reagerer blot på de signaler de får fra deres omgivelser. Det har videnskabelig forskning indenfor cellebiologi for længst bevist. Det er ikke dine gener der er årsag til sygdom, men de påvirkes og modificeres gennem forandringer i omgivelserne. Det vil sige dine cellers indre tilstand og det omgivende miljø.

Dine gener muterer ikke, fordi de pludselig har lyst til at være ondartede, men snarere fordi de ikke har andet valg, hvis de skal overleve i et ”giftigt” miljø.

Kræft opstår, når cellebalancen trues og cellen må gribe til mere ekstreme forholdsregler for at forsvare eller beskytte sig selv. Således er en genetisk mutation fra en normal celle til en kræftcelle blot en normal overlevelsesreaktion på en trussel, der forhindrer cellen i at udføre sit job i overensstemmelse med kroppens oprindelige genetiske blåtryk.

  • Hvilket miljø byder du dine celler?
  • Hvad har du brug for at ændre på, for at genoprette et sundt miljø i dit indre?
  • Hvad forsøger din kræft at fortælle dig?

Med Metasundhed kan jeg hjælpe dig med at finde svarene. Med min terapi kan jeg hjælpe dig med at forløse de følelser, der sidder bundet i dine celler og bidrager til et ugunstigt miljø.

Læs mere om min terapi her

Kontakt mig her

Viste du at

Alle mennesker har kræftceller i kroppen på alle tidspunkter af livet. Der går ikke en dag uden at din krop fremstiller millioner af kræftceller. 90-95 % af alle tilfælde af kræft dukker op og forsvinder igen af sig selv. Kræft viser sig altid som et resultat af en allerede eksisterende toksisk tilstand i kroppen.

Kilder: ”Kræft er ikke nogen sygdom” af Andreas Moritz.  ”Intelligente celler” af Bruce H. Lipton.

Din krop og dit sind hænger uløseligt sammen. Alt hvad der sker i dit følelseslegeme, sker også i din fysiske krop.