NADA

Nada-behandling er øreakupunktur. Det er en standardiseret metode, som blev udviklet på Lincoln Universitetshospital i New York i begyndelsen af 1970’erne. Metoden er i dag kendt over det meste af verden og bruges især til misbrug, afhængighed, stress og psykiske problemer. Den benyttes på bl.a. hospitaler, behandlingsinstitutioner og i fængsler. Metoden har været anvendt i Danmark siden 1997.

NADA har sin baggrund i Traditionel Kinesisk Medicin og behandlingen består af akupunktur med nåle i de samme 5 punker i hvert øre. Derudover nogle supplerende punkter, der kan anvendes efter individuel vurdering + en speciel detox-te. Nålene skal sidde i øret i 30-45 min. mens du sidder stille og slapper af.

Nada behandling betragtes som bivirkningsfri og er generelt smertefri. Behandlingen bruges som et supplement til anden behandling og virker specielt godt sammen med psykoterapi. Den medvirker til at øge effekten af den samlede behandling.

Du vil få tilbudt NADA-behandling, hvis jeg finder det relevant i forhold til din øvrige behandling. Hvis du ønsker at få Nada-behandling særskilt, er det også muligt at bestille det.

Du kan kontakte mig her.

Bonusinfo:

Nada samler, styrker og balancerer din krops energisystem. Den afbalancerer Yin og Yang.

Vidste du, at dit øre er et mikrosystem, der afspejler hele din organisme? Er der ubalance et eller andet sted i kroppen, vil dette afspejles i øret.

Hvis et punkt i øret gør ondt eller er ømt, når du får sat nål i, så er det som regel tegn på en effektiv behandling. Det vil sige, at punktet arbejder og området i kroppen har brug for behandlingen.

Nålene sender impulser/informationer til din krop via din hjerne. Kroppen vil herefter prøve at normalisere det område eller den funktion, som står i forbindelse med akupunkturpunktet.

Skal jeg hjælpe din krop i balance?

Som NADA behandler er jeg certificeret hos NADA Danmark

Vidste du, at dit øre er et mikrosystem, der afspejler hele din organisme?