Termografisk scanning

Termografisk scanning er en kropsscanning med et infrarødt kamera, der med stor nøjagtighed måler og viser temperaturforskelle på hudens overflade. De forskellige temperaturforskelle er et udtryk for, hvordan blodgennemstrømningen er til et givet område i kroppen.

I situationer, hvor vi f.eks. slår os, strømmer blodet til området og bliver varmt. Det samme sker ved inflammationer, andre vævsskader og fx ved tumordannelse. Det vil sige, at når noget i vores fysiologi forandrer sig, vil blodgennemstrømningen også ændre sig, og det vil vise sig i hudens temperatur. På den måde kan forskelle i hudens overfladestemperatur afspejle hvad der foregår inde i kroppen og give en indikation af, hvad der foregår på et dybere plan.

En termografisk scanning er fuldstændig risikofri og ufarlig. Det er en såkaldt noninvasiv metode, i modsætning til andre konventionelle metoder som fx bestråling og mammografi. Metoden er derfor en fantastisk mulighed for dig der:

• Ønsker at forebygge evt. sygdom.
• Ønsker et andet syn på eksisterende sygdom.
• Har uforklarlige eller uafklarede smerter/symptomer.
• Gerne vil kende og/eller forbedre din krops sundhedstilstand.
• Er nysgerrig på de bagvedliggende årsager til dine symptomer.
• Ønsker at arbejde holistisk med dig selv.

En termografisk scanning hos mig foregår med en såkaldt ThermoBuzzer.

Thermobuzzer

Det scanningssystem jeg anvender hedder en ThermoBuzzer. Det er IKKE et medicinsk termografisk system og bruges ikke til nogen form for medicinsk diagnose eller behandling. Thermobuzzer anvendes som et biofeedback redskab. Det infrarøde kamera tager billeder med en meget høj opløsning og måler temperaturer og temperaturforskelle med meget stor nøjagtighed.

En scanning vil derfor afsløre ubalancer og inflammatoriske tilstande i kroppen. På den måde, kan en scanning sige noget om stressniveauet i kroppen og hvor der er en over- eller underfunktion i et organ. Ud fra min viden omkring sammenhængen mellem krop og sind, kan jeg give dig en bevidsthed om, hvilke følelsesmæssige årsager, der kan ligge bag det scanningen viser. Ud fra en samtale omkring dette udarbejdes en såkaldt livsstilrecept.

Livsstilsrecept

At udarbejde en livsstilsrecept betyder, at vi tager et helhedsorienteret 360 graders syn på de faktorer, der har indflydelse på dit helbred og din evne til at helbrede dig selv.

Din krop har en naturlig tendens til at søge mod balance. Det vil sige, at kroppen altid forsøger at autoregulere og genoprette homøostase. Vi gennemgår de vigtigste faktorer, der kan bidrage til at understøtte din krop i den proces.

Det handler bl.a. om dine vaner og adfærd, dine stresstriggere, dit fysiske og sociale miljø, dine følelser og særligt dine overbevisninger samt ikke mindst din livsstil i forhold til kost, motion, søvn mm.

Du får det skrevet ned og kan tage med dig hjem som en slags handleplan.

Flere videnskabelige studier har vist, at omfattende ændringer i livsstil kan stoppe op til 80 % af alle kroniske symptomer og endda få dem til at gå i remission. Det er langt bedre odds end du har med konventionel medicin. Med livsstilsændringer som din medicin, kan du potentielt forebygge op til 80 % af alle livsstilssygdomme. Og så slipper du tilmed for alle de negative bivirkninger. Det er ganske enkelt den bedste medicin der findes 😘.

Hvad er inkluderet? 

En scanningssession indeholder:

  • 4-5 scanningsbilleder af 1-2 områder af kroppen
  • En mundtlig metasundhedsanalyse
  • Terapeutisk samtale
  • Udarbejdelse af en livsstilsrecept.

Varighed i alt ca. 2 timer. Pris: 1500 kr.

Ønsker du scanning af hele kroppen, vil det foregå over 2 sessioner og inkludere mellem 10-12 scanningsbilleder. Varighed i alt ca. 3,5 timer. Derudover bruger jeg tid på analysering af billederne mellem de 2 sessioner. Pris i alt 3000 kr.

Det er også muligt at få taget et enkelt billede af et afgrænset, specifikt område inkl. analyse og samtale til 750 kr. Varighed ca. 1 time.

Før en scanningssession

Når vi har aftalt tid til en scanningssession, vil du modtage en mail med nogle spørgsmål og en vejledning til hvordan du forbereder dig til scanningen.

Dine svar sendes til mig senest 2 døgn før aftalt tid.

Vil du vide mere, så kan du læse om Metasundhed her.

 

N.B! Jeg er trænet i brugen af Thermobuzzer og analyse gennem Lifestyle Perscription University

Når du kan se det og føle det, så kan du også gøre noget ved det.