STÅ STÆRKT

Workshops i forandring

Giv slip på det der ikke længere tjener dig og skab det liv du ønsker

Bliv klogere på dig selv og lær nye teknikker/metoder til at styrke dit selvværd og din mentale sundhed. Opnå bedre velvære og større livskvalitet.

På mine workshops vil du lære, hvordan du identificerer og giver slip på gamle overbevisninger og uhensigtsmæssige adfærds- og handlemønstre, der ikke længere tjener dit eget bedste. Du vil lære teknikker til at berolige og behandle dig selv og metoder til at skabe den forandring i dit liv, som du ønsker.

Målet med mine workshops er, at du kommer til at stå stærkere i dig selv, med en større tro på og tillid til dig selv, og med modet og redskaberne til at skabe den forandring i dit liv, som du ønsker.

Du vil få viden, inspiration og konkrete redskaber til at blive en bedre udgave af dig selv. Du vil opnå en følelse af at stå stærkere i dit liv.

Ja, vi skal mødes live fordi samvær skaber mere værdi

Mine workshops er et fælles forum, hvor vi mødes live og er sammen om at udvikle os og skabe forandring. Respektfuldt lytter vi til hinanden, anerkender hinanden, støtter hinanden, konfrontere hinanden og spejler hinanden. På den måde påvirker og beriger vi hinanden, til gavn for alle. Vi skal også have det sjovt og hygge os, samtidig med at vi arbejder med et alvorligt tema.

Vi er sammen i et fortroligt fællesskab, hvor du trygt kan sætte ord på dine udfordringer og blive støttet, motiveret og inspireret til at arbejde med dig selv. Du vil blive set og forstået af flere og der er flere som følger din proces og forandring.

Vi skal også mødes online, i en lukket facebookgruppe, mellem de enkelte workshops og dele oplevelser og erfaringer med hinanden. Der vil også være live Q&A med mig mellem hver workshop, hvor du kan stille mig spørgsmål.

Det lærer du på workshoppen:

Det får du ud af at deltage:

Hvor og hvornår mødes vi?

Workshoppen er et 2 måneders forløb, hvor vi fysisk mødes i alt 4 mandage med 2 ugers mellemrum.

Alle mandage er fra kl 16.30-19.30 på følgende datoer:

Vi mødes i Børkops Kulturhus, MarKant. Ågade 6, 7080 Børkop.
Der er begrænsning på antal deltagere, så skynd dig at melde til nu.

Hvad er inkluderet

Helt særligt tilbud til dig lige nu:

Du får hele: 70 % i rabat
Din pris bliver ikke: 10.000kr
Men kun:  3000kr.*
* Gælder ved tilmelding senest den 13.09.2021

Er du hurtig og tilmelder dig inden den 01.08.2021
får du ekstra Earlybird rabat
på 500kr.

Betal kun: 2500kr.

Skynd dig. Begrænset antal pladser.

Hvem er denne workshop for?

Altså kort sagt

Workshoppen er for alle der ønsker at udvikle sig. 
Ses vi?

Hvad siger tidligere deltagere på mine workshops:

Jeg har oplevet Anette meget engageret i undervisningen med stor fortællerglæde og en masse på hjerte omkring emnerne. Anette er lykkedes godt med at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, både hvor hun har bragt sig selv i spil og hvor vi som deltagere har kunnet spørge, undres og dele erfaringer på tværs af bordet. Tak for det. Det har også fungeret rigtig godt for mig med hjemmeopgaverne. Jeg har virkelig fået sat nogle tanker i gang.
Sanne, Horsens
Jeg har været på Anettes workshops og jeg må sige, at jeg er 100% tilfreds. Jeg havde en forventning om at jeg ville få noget mere viden, og det fik jeg VIRKELIG. Jeg fik også nogle gode værktøjer, som jeg har kunnet bruge i svære situationer. Omgivelserne var hyggelige og man følte sig med det samme tilpas. Det allermest rosværdige er Anette selv. Hun viser en personlig interesse, der er ud over hvad man kan forvente. Jeg havde alt for mange spørgsmål om alt muligt og hun har bare givet SÅ god tid til at lytte, svare og vise empati. Og det samme er gældende for hendes behandlinger. Jeg vil helt klart anbefale Zophias. Både behandlinger, men også hendes workshops, hvis man ønsker mere viden og værktøjer til følelsesmæssig førstehjælp. 1000 tak Anette.
Vinnie, Esbjerg
Anette har en stor viden om de emner hun underviser i og formidler det på en behagelig, jordnær og inspirerende måde. Som kursist får man meget spændende viden med sig hjem.
Laila, Vejle

Lidt statistik

På mine sidste workshops blev deltagerne spurgt i hvor høj grad deres forventninger blev indfriet.

75 % svarede at deres forventninger i høj grad blev indfriet.
25 % svarede at deres forventninger fuldt ud blev indfriet.

Hvem er jeg?

Hej, jeg hedder Anette Zophia

Jeg elsker at hjælpe andre til at genvinde troen på sig selv og finde balancen i livet, så de igen kan stå stærkt i sig selv – med ro, glæde og positiv energi, tryghed, tillid, taknemmelighed og kærlighed i deres liv.

Jeg er uddannet registreret Psykoterapeut og har en baggrund som socialpædagog med over 18 års erfaring i at arbejde med mennesker med psykiske problemstillinger og svære psykiske lidelser.

Jeg brænder for at udbrede viden om, hvordan vores krop, sind og ånd hænger sammen og hvordan vi med den viden, kan skabe den forandring vi ønsker i vores liv og udleve vores fulde potentiale.

Med specifikke og effektive metoder og teknikker, kan vi alle opnå det liv vi drømmer om.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig..

og til at støtte og inspirere dig til den forandring, du ønsker at skabe i dit liv.

Kærligst

Anette Zophia