Klientudtalelser

“Jeg har gået i et længere forløb ved Anette, med intens terapi. Fra første møde har jeg følt mig meget tilpas, forstået og afslappet i hendes nærvær. Det har været let, at åbne op og tage al hendes vejledning og forskellige terapiformer ind og hun har set sammenhæng og åbninger jeg ikke havde troet var muligt. Anette har hver gang givet sig tiden til at komme dybere ind i traumeterapien og få ryddet helt op. Hun har givet mig ro og tid til komme helt til bunds i de valgte traumer. Efter endt forløsning har Anette givet sig tiden til at få afsluttet hver session på smukkeste vis. Jeg har på intet tidspunkt været revet ud af min “Comfort Zone” til trods for, at det var mit allerførste møde med netop denne terapiform. Jeg har følt mig sikker og brugt Anette som min guide ind til mit aller inderste. For mig har mødet med denne terapiform og Anette været løsningen, til at få ryddet godt op i min ret fyldte “rygsæk”. Jeg er lykkelig for at jeg endelig efter mange års søgning, fandt den terapiform der passede perfekt til mig lige nu og i fremtiden.”

Mette fra Kolding

”Jeg har fået 4 behandlinger hos Anette Zophia. Hver behandling har budt på nye indsigter og nye måder at se tingene på og være i verden på gennem forløsning af gamle traumer. Det har givet mig mod og mulighed for at ændre på ting i mit liv. En af de stærkeste oplevelser var, da jeg gennem en “elsk dig selv” øvelse erfarede, at jeg kun havde et meget lille hjerte at give kærlighed. Under øvelsen føltes det som at mit hjerte voksede og i en periode derefter havde jeg en fantastisk fysisk fornemmelse af at have fået et større hjerte. At komme hos Anette Zophia har været meget givende. Hun er meget kompetent, empatisk og opsat på at hjælpe.”

Anne Marie fra Odense

”Jeg har hele mit liv været plaget af astma, høfeber og eksem. Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer igennem mit liv, og tror stadig på at årsagen til mine symptomer kan findes og behandles. Derfor kom jeg hos Anette.

Anette er en venlig og imødekommende kvinde, med smil og interesse for mig fra starten. Både i TFT/EFT, Metasundhed og TBT har jeg mødt en kompetent ind spørgende kvinde, der holder fast i emnet/processen, og er opmærksom på mig hele tiden.

Hos Anette har jeg været i dybe traume terapier, hvor jeg har hostet, grædt, rystet og haft svært ved at få vejret. Men med gode resultater og lettelse. Jeg vil helst undgå at tage medicin, men har i mange år været afhængig af medicin for min astma. Efter behandling hos Anette har jeg oplevet først at kunne gå ned til ¼ af normal dosis til nu at være helt fri for medicin. En fantastisk følelse. Jeg kan ikke få armene ned. Jeg vil hermed give min bedste anbefaling med Anette som terapeut.”

Linnea fra Århus

”Jeg havde gået i ca. 7 år med tiltagende psoriasis i nakken. Jeg havde flere gange været hos lægen, men det hjalp ikke at smøre med cremer. Efter at jeg blev sygemeldt med stress blev det tiltagende generende. Kløen, svien og brændende. Inden jeg kom til Anette have jeg gået i traumebehandling i ca. 4 måneder. Men det havde kun gjort det tydeligt, at der var noget der skulle “graves frem”.

Anette hjalp med at finde frem til det traume, der ikke var helt forløst og som havde relation til min psoriasis i nakken. Hun evner at skabe en meget fin dialog og spørger indlevende ind til mine følelser i nakken, så jeg på den måde har fået hjælp til selvindsigt “i gamle gemmer”.

Dagen efter var jeg til traumebehandling, og jeg satte fokus på den UDIN/episode, som Anette havde hjulpet mig til at finde frem til. 3 dage efter begyndte min psoriasis i nakken at aftage og en tørhed i håndfladerne ligeså. 2 måneder efter var der ikke noget at se i nakken.

Jeg kan klart anbefale Anette som guide til at fortolke, hvad kroppen fortæller og ligeledes til at få hjælp til behandlingen.”

Hanne fra Århus

”Anette du virkede fra første møde, som en jeg følte jeg kunne få tillid til at åbne mig overfor. Det er tydeligt, at du brænder for det du laver. Du er nærværende og personlig og virker ærlig omkring dig selv og den proces som foregår mellem dig som terapeut og mig som klient. Det betyder meget for mig i min proces. Helt konkret har du hjulpet mig af med min altan skræk, og det virker stadig.

Jeg føler mig tryg under selve behandlingerne og du støtter til at konkretisere de traumer, jeg bærer rundt på. Jeg kan bruge de anvisninger, som du giver mig, og kan fortsætte derhjemme ud fra de mange tanker og drømme, der efterfølgende dukker op.”

Ulla fra Jelling

”I forbindelse med min skilsmisse havde jeg det rigtig dårligt psykisk med en blanding af skyldfølelse over at forlade min mand gennem 24 år og angst for hvordan det skulle gå. Heldigvis kunne Anette hjælpe med forskellige teknikker. Det tog noget tid, men det hjalp mig helt fantastisk med at slippe de gamle bindinger og få ny tro på fremtiden. Tusind tak for hjælpen.”

Anonym kvinde fra Horsens

Kære Anette.

Jeg skriver blot for at sige dig mange gange tak for behandlingen i går. Det var en rigtig god oplevelse at blive behandlet af dig, og jeg følte mig fra første sekund meget tryg og rolig i dit selskab. Det var vildt at opleve hvor dygtig du er, og hvor meget jeg kunne mærke behandlingen i kroppen. Jeg mærkede også at du var enormt empatisk og forstående, og det var SÅ rart 🙂 Efter behandlingen skulle jeg ses med nogle veninder, som spurgte til mit problem. Jeg kunne med ro i maven svare, uden at føle mig forkert eller pinlig, så det var en ret vild oplevelse. Mange tak for din behandling og jeg ønsker dig det bedste fremover.

Marie fra København

“Hos Anette blev jeg mødt med interesse og nærvær. Sessionen foregik i trygge og rolige omgivelser. Der er ingen tvivl om, at Anette har en kæmpe værktøjskasse, som hun gør brug af. Jeg fik en 2 timers intens, spændende og forløsende session. Jeg havde valgt Anette ud fra hendes beskrivelse af kompetencer på hjemmesiden og en god mavefornemmelse. Jeg valgte at køre halvanden time tur/retur og gør det gerne igen.”

Mie fra Sønderborg

Jeg opsøgte Anette, da jeg døjede med en masse negative tanker og generelt bare tankemylder. Efter et forløb på ca. 2-3 måneder fik hun vendt mit liv fuldstændig op og ned, og jeg er i dag kommet ud på den anden side meget stærkere. Anette har givet mig redskaber og metoder, som jeg kan anvende fremover, hvis jeg nogensinde skulle sidde i en svær situation igen. Anette er meget dygtig, og man kan snakke med hende om alt, så hvis man har brug for at få styr på sig selv og sit hoved, så er hun klart den rette man skal skrive til! Tusind tak for alt, Anette.

Mathias fra Fredericia

Jeg har været virkelig glad for mit forløb gennem Zophias. Utrolig dygtig og nærværende personlighed, der har en evne for at se mine behov. Anette er lynhurtig til at spotte de behov der er fra gang til gang. Den ene gang kan det være TFT og en anden gang bare at lytte. Det har været givende med et forløb, hvor jeg har følt mig set og hørt på lige det niveau, jeg har været på. Jeg ser tilbage på et forløb, hvor jeg har udviklet mig meget og fået mange brugbare værktøjer med videre i livet ❤️

Ditte fra Fredericia

”Anette Zophia du har gjort en kæmpe forskel for mig. Det har fra første gang, været meget behageligt at være i dit selskab, hvilket for mig er det allervigtigste for at kunne arbejde med mig selv.  Du har hjulpet mig og givet mig værktøjer som er nemme at etablere i min hverdag. Du er en fantastisk terapeut, som jeg klart vil anbefale andre.”

Helle fra Tørring

”Jeg opsøgte oprindeligt Anette Zophia for at få lavet en fuld metasundheds-analyse og derigennem få noget afklaring omkring mit stofskifte, der har været i ubalance nogle år. I den forbindelse fik vi forløst en masse traumer, og som en ekstra bonus er jeg i dag blevet helt fri for voldsomme kvalme- og svimmelhedsanfald, som jeg har lidt af i mange år. Vi har desuden fået bearbejdet en del selvværds-problematikker ved hjælp af TFT og TBT, og disse er kommet i 0. Undervejs i forløbet har Anette Zophia også fået kureret min afhængighed af søde sager.

Som terapeut er Anette yderst kompetent, rolig, nærværende, fokuseret og empatisk, hvilket er medvirkende til, at man føler sig i trygge hænder, selvom man er i gang med at bearbejde et ubehageligt traume.”

Pernille fra Skanderborg

”Anette, jeg har altid følt mig velkommen og godt taget imod hos dig. Der er en afslappet atmosfære i dit behandlerrum. Du er en behagelig og jordnær person, i hvis selvskab man hurtigt finder sig tryg og ønsket. Du tager dig god tid til at lytte og finde frem til hvilken behandlingsform, der kunne være bedst og mest givende.

Jeg har haft bedst udbytte af at ”lave negative oplevelser om til noget positivt”. Ex episode der kom frem i mine tanker fra min barndom ang. mobning. Denne fik jeg lavet om til noget jeg kunne være i og fandt under sessionen hjælp af en person, så når jeg tænker på episoden i dag, gør det ikke længere ”ondt”. Jeg har ligesom fået omskrevet en del af min historie.”

Linda fra Vorbasse

”Jeg fik en række behandlinger hos Anette gennem et par måneder, fordi jeg var stresset og udkørt. Jeg har før gået til psykolog, men dette var meget mere tilbundsgående. Vi kom tilbage til nogle oplevelser fra min barndom som jeg egentlig havde glemt alt om. Oplevelserne var til tider grænse overskridende, men jeg følte mig i gode hænder hele vejen, og fik super god hjælp når det var svært. Anette var god til at forstå mine tanker og følelser og samtidig meget kompetent lede mig i den rigtige retning. Jeg fik nogle indsigter om hvad der egentlig var sket og hvad det har betydet for mit liv, og jeg kom gennem oplevelserne på en god og helende måde for mig. Så nu kan jeg se tilbage på hændelserne med sindsro, og jeg har fået mere ro og energi til at komme videre med mit liv. Så hvis du har nogle udfordringer i dit liv, som du har brug for hjælp til at forstå og tackle, kan jeg varmt anbefale Anette.”

Susan fra Vejle

”Efter at være blevet ramt af stress og angst, kontaktede jeg Anette. Jeg havde gennemgået flere typer behandling uden den store effekt, både medicin, psykolog og hypnose. Men medicinen gav bagslag og resten ingen effekt. Efter første gang ved Anette var jeg allerede markant forbedret. Efter den samlede pakke, så fik jeg det meget bedre. Jeg oplever stadig lidt gener, men langt fra det jeg før gennemgik. Man må påregne, at kroppen også selv går i gang og det giver efterskælv. Men en kombi af god kost, TFT/TBT og meditation gjorde virkelig en forskel. Kan til hver en tid anbefale Anette”

Leon fra Give

”Før jeg stiftede bekendtskab med tankefeltterapi hos Anette, havde jeg i perioder svært ved at sove grundet tankemylder. Nu har jeg fået nogle redskaber, så jeg selv kan slukke for tankerne og dermed få ro til at sove. Derudover har jeg gennem enkle teknikker fået bearbejdet gamle barndomstraumer og negative adfærdsmønstre – rigide tanke- og handlemønstre som jeg ikke har kunnet få bugt med trods mange års behandling i psykiatrisk regi. Jeg kan derfor varmt anbefale behandling hos Anette. Hun er meget rolig, tillidsvækkende og grundig. Det er tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre. Hun er god til at forklare, hvad det er, hun laver og instruere i de forskellige teknikker.”

Charlotte fra Åbenrå

”Ofte oplever jeg, at min hjerne analyserer mine tanker og følelser ned i detaljen, uden at jeg får det bedre. Men Anette taler direkte til mine følelser og får mig til at mærke mig selv og hvordan jeg har det, uden at min hjerne tager over. Det åbner op for at vi kan arbejde bedre med mine følelser og den tilstand jeg er i.

Anette taler direkte til følelserne og ikke til hjernen, så man føler sig tryg i hendes hænder.”

Laila fra Børkop

“Jeg har været i et forløb over 5 gange hos Zophias og har fra første dag følt mig i trygge hænder. Anette er yderst indfølende og super opmærksom på sin klient. Jeg opsøgte Anette som led i min egen uddannelse til terapeut og har hver gang oplevet at tage derfra lettere om hjertet. For selv om jeg hverken har fysiske eller i medicinsk forstand psykiske problemer, så har jeg som alle andre noget ’tung bagage i rygsækken’. Hvilke af mine bekymringer og sorger er i virkeligheden mine? Jeg holder jo ikke op med at bekymre mig, selv om nogen siger, jeg ikke skal bekymre mig. Bekymring sidder i systemet som følelser, og fordi Anette Zophia er en klar og kompetent terapeut, hjalp hendes omsorgsfulde og kærlige ’oprydning’ med TFT/EFT – det flytter noget – det forløser – og det er befriende.”

Helle fra Silkeborg

Anette Zophia har været en kæmpe oplevelse for os. Min søn har lidt af angst og var ikke i skole i 2 år. Han var også begyndt at trøste sig selv med at spise lidt for meget. Han har tabt sig , går i skole og motionerer hver dag. han er igen en glad dreng med kun helt almindelige teen-problemer. Jeg har selv været gået ned med stress og fik helvedes ild, det er bare væk nu . Det er fantastisk hvad tankefelt-terapi og metasundhed kan gøre. Det kan også hjælpe dig ! Du skal bare kontakte Anette Zophia i Børkop her er du i gode hænder.

Carsten fra Fredericia

For ca. en måned siden startede jeg hos Anette, da jeg måtte indse at jeg havde brug for hjælp. Og nu ca. en 1/2 måned efter har jeg fået et helt andet syn på nogle ting, bl.a. min tankegang og hvordan jeg skal reagere i nogle forskellige situationer. Og jeg kan kun takke mig selv for at række hånden ud til Anette, fordi hun har virkelig styr på sit fag og så er hun bare nærværende og utrolig dygtig. Og giver nogle fantastiske værktøjer man kan arbejde med der hjemme !

Simone fra Børkop

Det har været et lykketræf at få denne hjælp og behandling. Det har været den mest effektfulde hjælp jeg har fået til at håndtere min angst og følelse af stress. Jeg har fået en forståelse og anerkendelse af mig selv i forhold til mine omgivelser.

Det er på ingen måde symptom behandling, men derimod en hjælp der tager fat helt nede ved roden af et problem eller en tilstand. Jeg er dybt taknemmelig og lykkelig for at mærke på egen krop at der har hjulpet nu og kan hjælpe mig fremover.

Jeg har det fortsat godt og mærker en vedvarende overordnet ro 🙂

Camilla fra Børkop