Klientudtalelser

“Jeg har gået i et længere forløb ved Anette, med intens terapi. Fra første møde har jeg følt mig meget tilpas, forstået og afslappet i hendes nærvær. Det har været let, at åbne op og tage al hendes vejledning og forskellige terapiformer ind og hun har set sammenhæng og åbninger jeg ikke havde troet var muligt. Anette har hver gang givet sig tiden til at komme dybere ind i traumeterapien og få ryddet helt op. Hun har givet mig ro og tid til komme helt til bunds i de valgte traumer. Efter endt forløsning har Anette givet sig tiden til at få afsluttet hver session på smukkeste vis. Jeg har på intet tidspunkt været revet ud af min “Comfort Zone” til trods for, at det var mit allerførste møde med netop denne terapiform. Jeg har følt mig sikker og brugt Anette som min guide ind til mit aller inderste. For mig har mødet med denne terapiform og Anette været løsningen, til at få ryddet godt op i min ret fyldte “rygsæk”. Jeg er lykkelig for at jeg endelig efter mange års søgning, fandt den terapiform der passede perfekt til mig lige nu og i fremtiden.”

Mette fra Kolding

”Jeg har fået 4 behandlinger hos Anette Zophia. Hver behandling har budt på nye indsigter og nye måder at se tingene på og være i verden på gennem forløsning af gamle traumer. Det har givet mig mod og mulighed for at ændre på ting i mit liv. En af de stærkeste oplevelser var, da jeg gennem en “elsk dig selv” øvelse erfarede, at jeg kun havde et meget lille hjerte at give kærlighed. Under øvelsen føltes det som at mit hjerte voksede og i en periode derefter havde jeg en fantastisk fysisk fornemmelse af at have fået et større hjerte. At komme hos Anette Zophia har været meget givende. Hun er meget kompetent, empatisk og opsat på at hjælpe.”

Anne Marie fra Odense

”Jeg har hele mit liv været plaget af astma, høfeber og eksem. Jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer igennem mit liv, og tror stadig på at årsagen til mine symptomer kan findes og behandles. Derfor kom jeg hos Anette.

Anette er en venlig og imødekommende kvinde, med smil og interesse for mig fra starten. Både i TFT/EFT, Metasundhed og TBT har jeg mødt en kompetent ind spørgende kvinde, der holder fast i emnet/processen, og er opmærksom på mig hele tiden.

Hos Anette har jeg været i dybe traume terapier, hvor jeg har hostet, grædt, rystet og haft svært ved at få vejret. Men med gode resultater og lettelse. Jeg vil helst undgå at tage medicin, men har i mange år været afhængig af medicin for min astma. Efter behandling hos Anette har jeg oplevet først at kunne gå ned til ¼ af normal dosis til nu at være helt fri for medicin. En fantastisk følelse. Jeg kan ikke få armene ned. Jeg vil hermed give min bedste anbefaling med Anette som terapeut.”

Linnea fra Århus

”Jeg havde gået i ca. 7 år med tiltagende psoriasis i nakken. Jeg havde flere gange været hos lægen, men det hjalp ikke at smøre med cremer. Efter at jeg blev sygemeldt med stress blev det tiltagende generende. Kløen, svien og brændende. Inden jeg kom til Anette have jeg gået i traumebehandling i ca. 4 måneder. Men det havde kun gjort det tydeligt, at der var noget der skulle “graves frem”.

Anette hjalp med at finde frem til det traume, der ikke var helt forløst og som havde relation til min psoriasis i nakken. Hun evner at skabe en meget fin dialog og spørger indlevende ind til mine følelser i nakken, så jeg på den måde har fået hjælp til selvindsigt “i gamle gemmer”.

Dagen efter var jeg til traumebehandling, og jeg satte fokus på den UDIN/episode, som Anette havde hjulpet mig til at finde frem til. 3 dage efter begyndte min psoriasis i nakken at aftage og en tørhed i håndfladerne ligeså. 2 måneder efter var der ikke noget at se i nakken.

Jeg kan klart anbefale Anette som guide til at fortolke, hvad kroppen fortæller og ligeledes til at få hjælp til behandlingen.”

Hanne fra Århus

”Anette du virkede fra første møde, som en jeg følte jeg kunne få tillid til at åbne mig overfor. Det er tydeligt, at du brænder for det du laver. Du er nærværende og personlig og virker ærlig omkring dig selv og den proces som foregår mellem dig som terapeut og mig som klient. Det betyder meget for mig i min proces. Helt konkret har du hjulpet mig af med min altan skræk, og det virker stadig.

Jeg føler mig tryg under selve behandlingerne og du støtter til at konkretisere de traumer, jeg bærer rundt på. Jeg kan bruge de anvisninger, som du giver mig, og kan fortsætte derhjemme ud fra de mange tanker og drømme, der efterfølgende dukker op.”

Ulla fra Jelling

”I forbindelse med min skilsmisse havde jeg det rigtig dårligt psykisk med en blanding af skyldfølelse over at forlade min mand gennem 24 år og angst for hvordan det skulle gå. Heldigvis kunne Anette hjælpe med forskellige teknikker. Det tog noget tid, men det hjalp mig helt fantastisk med at slippe de gamle bindinger og få ny tro på fremtiden. Tusind tak for hjælpen.”

Anonym kvinde fra Horsens

Kære Anette.

Jeg skriver blot for at sige dig mange gange tak for behandlingen i går. Det var en rigtig god oplevelse at blive behandlet af dig, og jeg følte mig fra første sekund meget tryg og rolig i dit selskab. Det var vildt at opleve hvor dygtig du er, og hvor meget jeg kunne mærke behandlingen i kroppen. Jeg mærkede også at du var enormt empatisk og forstående, og det var SÅ rart 🙂 Efter behandlingen skulle jeg ses med nogle veninder, som spurgte til mit problem. Jeg kunne med ro i maven svare, uden at føle mig forkert eller pinlig, så det var en ret vild oplevelse. Mange tak for din behandling og jeg ønsker dig det bedste fremover.

Marie fra København

“Hos Anette blev jeg mødt med interesse og nærvær. Sessionen foregik i trygge og rolige omgivelser. Der er ingen tvivl om, at Anette har en kæmpe værktøjskasse, som hun gør brug af. Jeg fik en 2 timers intens, spændende og forløsende session. Jeg havde valgt Anette ud fra hendes beskrivelse af kompetencer på hjemmesiden og en god mavefornemmelse. Jeg valgte at køre halvanden time tur/retur og gør det gerne igen.”

Mie fra Sønderborg

Jeg opsøgte Anette, da jeg døjede med en masse negative tanker og generelt bare tankemylder. Efter et forløb på ca. 2-3 måneder fik hun vendt mit liv fuldstændig op og ned, og jeg er i dag kommet ud på den anden side meget stærkere. Anette har givet mig redskaber og metoder, som jeg kan anvende fremover, hvis jeg nogensinde skulle sidde i en svær situation igen. Anette er meget dygtig, og man kan snakke med hende om alt, så hvis man har brug for at få styr på sig selv og sit hoved, så er hun klart den rette man skal skrive til! Tusind tak for alt, Anette.

Mathias fra Fredericia

Jeg har været virkelig glad for mit forløb gennem Zophias. Utrolig dygtig og nærværende personlighed, der har en evne for at se mine behov. Anette er lynhurtig til at spotte de behov der er fra gang til gang. Den ene gang kan det være TFT og en anden gang bare at lytte. Det har været givende med et forløb, hvor jeg har følt mig set og hørt på lige det niveau, jeg har været på. Jeg ser tilbage på et forløb, hvor jeg har udviklet mig meget og fået mange brugbare værktøjer med videre i livet ❤️

Ditte fra Fredericia

“Jeg har været rigtig glad for at være i et terapi forløb hos Anette Zophia, og hun får de varmeste anbefalinger herfra mig. Med det samme jeg mødte hende, kunne jeg mærke hendes nærvær, styrke og store indsigt i praksis. Jeg satte mig i stolen overfor Anette Zophia, fordi jeg under Corona tiden udviklede en form for angst, som pludselig fyldte rigtig meget og begrænsede mig i både mit private liv – men også i mit arbejdsliv. Anette Zophia har været en kæmpe støtte på min vej “tilbage til mig selv” – og til hende jeg kendte før. En stor del af mine sessioner, var som regulær traumeterapi, og det har været virkelig forløsende for mig. Hvor jeg før ofte følte mig låst og begrænset, føler jeg mig nu mere som en fri kvinde, der er vældig godt på vej i livet igen. Jeg har fået gode indsigter og værktøjer til, at være med de følelser, der følger med angsten, så de ikke styrer mig. Så jeg kan kun sige TAK for at være en støtte på min vej. Kh Anne”

Anne fra Vejle

“Af hjertet ønsker jeg at takke dig Anette, for at have hjulpet mig i en meget meget svær tid i mit liv. Du har været fleksibel og nem at aftale sessioner med. Det rum du inviterer én ind i, giver kun følelsen af tryghed, varme, kærlighed og sikkerhed.

Jeg havde brug for et psykologisk perspektiv på min situation og redskaber til at håndtere min stress og angst affødt af min situation.

Den viden og de redskaber, jeg har fået af dig har været spot on på min situation, og jeg har indenfor ganske kort tid mærket positiv effekt af terapien hos dig. På en måde også en livsbekræftende effekt.

Du har hjulpet mig med at finde tilbage til mig selv og genfinde min unikke forbindelse med den intellektuelle menneskekrop. Jeg tror igen på mig selv. Jeg glædes ved tanken om min nutid og fremtid. Jeg har lært at være taknemmelig. Altsammen med hjælp fra terapien med dig.

Jeg er så taknemmelig og ved hvor jeg kan få den bedste hjælp, hvis behovet skulle opstå igen. Tak Anette 🌸”

Freja fra Horsens

Jeg har haft 5 sessioner hos Anette. Det har været en proces, hvor min livsgnist er gået fra at være helt nede, til at livet igen har noget at byde på.

Jeg er Anette dybt taknemmelig for hendes kolossale livsindsigt og for hendes evner til at sætte tingene i perspektiv.

Jeg har fået skabt en bevidsthed omkring nogle ting i mit liv, som jeg ikke havde før. Hun har ramt lige ind der, hvor mine udfordringer lå, og givet mig præcis de redskaber, der skulle til for at skubbe mig videre i min proces.

Der har hele tiden været en rød tråd i processen, og det har været under behagelige og trygge rammer.

Anette har så meget at byde på, og hun har en evne og tilgang, så det for mig har været nemt  at turde åbne sig.

Jeg har haft kontakt med en del terapeuter i mit voksenliv, men Anette er bestemt den terapeut, som har givet mig allermest til min personlige udvikling og en forståelse af min personlighed. Det har været en fantastisk rejse selv om det ind imellem har været hårdt, men takket være Anette er det lykkes at komme godt igennem hver gang.

Vera fra Middelfart

”Anette Zophia du har gjort en kæmpe forskel for mig. Det har fra første gang, været meget behageligt at være i dit selskab, hvilket for mig er det allervigtigste for at kunne arbejde med mig selv.  Du har hjulpet mig og givet mig værktøjer som er nemme at etablere i min hverdag. Du er en fantastisk terapeut, som jeg klart vil anbefale andre.”

Helle fra Tørring

”Jeg opsøgte oprindeligt Anette Zophia for at få lavet en fuld metasundheds-analyse og derigennem få noget afklaring omkring mit stofskifte, der har været i ubalance nogle år. I den forbindelse fik vi forløst en masse traumer, og som en ekstra bonus er jeg i dag blevet helt fri for voldsomme kvalme- og svimmelhedsanfald, som jeg har lidt af i mange år. Vi har desuden fået bearbejdet en del selvværds-problematikker ved hjælp af TFT og TBT, og disse er kommet i 0. Undervejs i forløbet har Anette Zophia også fået kureret min afhængighed af søde sager.

Som terapeut er Anette yderst kompetent, rolig, nærværende, fokuseret og empatisk, hvilket er medvirkende til, at man føler sig i trygge hænder, selvom man er i gang med at bearbejde et ubehageligt traume.”

Pernille fra Skanderborg

”Anette, jeg har altid følt mig velkommen og godt taget imod hos dig. Der er en afslappet atmosfære i dit behandlerrum. Du er en behagelig og jordnær person, i hvis selskab man hurtigt finder sig tryg og ønsket. Du tager dig god tid til at lytte og finde frem til hvilken behandlingsform, der kunne være bedst og mest givende.

Jeg har haft bedst udbytte af at ”lave negative oplevelser om til noget positivt”. Ex episode der kom frem i mine tanker fra min barndom ang. mobning. Denne fik jeg lavet om til noget jeg kunne være i og fandt under sessionen hjælp af en person, så når jeg tænker på episoden i dag, gør det ikke længere ”ondt”. Jeg har ligesom fået omskrevet en del af min historie.”

Linda fra Vorbasse

”Jeg fik en række behandlinger hos Anette gennem et par måneder, fordi jeg var stresset og udkørt. Jeg har før gået til psykolog, men dette var meget mere tilbundsgående. Vi kom tilbage til nogle oplevelser fra min barndom som jeg egentlig havde glemt alt om. Oplevelserne var til tider grænse overskridende, men jeg følte mig i gode hænder hele vejen, og fik super god hjælp når det var svært. Anette var god til at forstå mine tanker og følelser og samtidig meget kompetent lede mig i den rigtige retning. Jeg fik nogle indsigter om hvad der egentlig var sket og hvad det har betydet for mit liv, og jeg kom gennem oplevelserne på en god og helende måde for mig. Så nu kan jeg se tilbage på hændelserne med sindsro, og jeg har fået mere ro og energi til at komme videre med mit liv. Så hvis du har nogle udfordringer i dit liv, som du har brug for hjælp til at forstå og tackle, kan jeg varmt anbefale Anette.”

Susan fra Vejle

”Efter at være blevet ramt af stress og angst, kontaktede jeg Anette. Jeg havde gennemgået flere typer behandling uden den store effekt, både medicin, psykolog og hypnose. Men medicinen gav bagslag og resten ingen effekt. Efter første gang ved Anette var jeg allerede markant forbedret. Efter den samlede pakke, så fik jeg det meget bedre. Jeg oplever stadig lidt gener, men langt fra det jeg før gennemgik. Man må påregne, at kroppen også selv går i gang og det giver efterskælv. Men en kombi af god kost, TFT/TBT og meditation gjorde virkelig en forskel. Kan til hver en tid anbefale Anette”

Leon fra Give

”Før jeg stiftede bekendtskab med tankefeltterapi hos Anette, havde jeg i perioder svært ved at sove grundet tankemylder. Nu har jeg fået nogle redskaber, så jeg selv kan slukke for tankerne og dermed få ro til at sove. Derudover har jeg gennem enkle teknikker fået bearbejdet gamle barndomstraumer og negative adfærdsmønstre – rigide tanke- og handlemønstre som jeg ikke har kunnet få bugt med trods mange års behandling i psykiatrisk regi. Jeg kan derfor varmt anbefale behandling hos Anette. Hun er meget rolig, tillidsvækkende og grundig. Det er tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre. Hun er god til at forklare, hvad det er, hun laver og instruere i de forskellige teknikker.”

Charlotte fra Åbenrå

”Ofte oplever jeg, at min hjerne analyserer mine tanker og følelser ned i detaljen, uden at jeg får det bedre. Men Anette taler direkte til mine følelser og får mig til at mærke mig selv og hvordan jeg har det, uden at min hjerne tager over. Det åbner op for at vi kan arbejde bedre med mine følelser og den tilstand jeg er i.

Anette taler direkte til følelserne og ikke til hjernen, så man føler sig tryg i hendes hænder.”

Laila fra Børkop

“Jeg har været i et forløb over 5 gange hos Zophias og har fra første dag følt mig i trygge hænder. Anette er yderst indfølende og super opmærksom på sin klient. Jeg opsøgte Anette som led i min egen uddannelse til terapeut og har hver gang oplevet at tage derfra lettere om hjertet. For selv om jeg hverken har fysiske eller i medicinsk forstand psykiske problemer, så har jeg som alle andre noget ’tung bagage i rygsækken’. Hvilke af mine bekymringer og sorger er i virkeligheden mine? Jeg holder jo ikke op med at bekymre mig, selv om nogen siger, jeg ikke skal bekymre mig. Bekymring sidder i systemet som følelser, og fordi Anette Zophia er en klar og kompetent terapeut, hjalp hendes omsorgsfulde og kærlige ’oprydning’ med TFT/EFT – det flytter noget – det forløser – og det er befriende.”

Helle fra Silkeborg

Anette Zophia har været en kæmpe oplevelse for os. Min søn har lidt af angst og var ikke i skole i 2 år. Han var også begyndt at trøste sig selv med at spise lidt for meget. Han har tabt sig , går i skole og motionerer hver dag. han er igen en glad dreng med kun helt almindelige teen-problemer. Jeg har selv været gået ned med stress og fik helvedes ild, det er bare væk nu . Det er fantastisk hvad tankefelt-terapi og metasundhed kan gøre. Det kan også hjælpe dig ! Du skal bare kontakte Anette Zophia i Børkop her er du i gode hænder.

Carsten fra Fredericia

For ca. en måned siden startede jeg hos Anette, da jeg måtte indse at jeg havde brug for hjælp. Og nu ca. en 1/2 måned efter har jeg fået et helt andet syn på nogle ting, bl.a. min tankegang og hvordan jeg skal reagere i nogle forskellige situationer. Og jeg kan kun takke mig selv for at række hånden ud til Anette, fordi hun har virkelig styr på sit fag og så er hun bare nærværende og utrolig dygtig. Og giver nogle fantastiske værktøjer man kan arbejde med der hjemme !

Simone fra Børkop

Det har været et lykketræf at få denne hjælp og behandling. Det har været den mest effektfulde hjælp jeg har fået til at håndtere min angst og følelse af stress. Jeg har fået en forståelse og anerkendelse af mig selv i forhold til mine omgivelser.

Det er på ingen måde symptom behandling, men derimod en hjælp der tager fat helt nede ved roden af et problem eller en tilstand. Jeg er dybt taknemmelig og lykkelig for at mærke på egen krop at der har hjulpet nu og kan hjælpe mig fremover.

Jeg har det fortsat godt og mærker en vedvarende overordnet ro 🙂

Camilla fra Børkop

Jeg har i de seneste 3 måneder været i et forløb hos Anette og hun har skabt den største værdi for mig.
Jeg blev fra første session mødt af en respekt og forståelse som med det samme skabte tryghed omkring at lukke hende ind i mit liv og de udfordringer jeg har kæmpet med i mange år. Hun har været nysgerrig og i samarbejde med mig forsøgt at finde de mest hensigtsmæssige værktøjer til at hjælpe mig videre i mit liv. Allerede efter første session kunne jeg se mærkbare resultater og jeg står nu et meget bedre sted grundet al den hjælp og sparring jeg har modtaget fra Anette.
Hun er dybt professionel og har en stor viden samt bred vifte at værktøjer hun arbejder med, så hun kan guide én sikkert i mål.

Jeg vil give hende mine varmeste anbefalinger og jeg er hende dybt taknemmelig for den hjælp og støtte jeg har modtaget.
Hvis jeg en dag får brug for en psykoterapeut igen, vil jeg uden tvivl kontakte Anette.

Anders fra Børkop

Anette er en fantastisk terapeut, med store empatiske evner, nærvær, faglig viden og kunnen.
At gå hos dig i et forløb af 5 gange, har hjulpet mig mere end noget andet har gjort.
Jeg har altid følt, at andre var bedre, dygtigere, klogere og mere værd end jeg, og har følt mig utryg og utilstrækkelig i samværet med andre.
V.h.a, Anettes evner, har jeg fundet tilbage til gamle traumer og sår, som fik mig til at føle dette mindreværd og Anette har herefter healet disse traumer med hendes evner og teknikker.
Jeg føler jeg er kommet hjem til mig selv på en ny og dejlig måde, hvor jeg føler tryghed og glæde ..og i samværet med andre føler jeg mig også langt mere afslappet og sikker.
Jeg er dig meget taknemmelig og giver dig mine varmeste anbefalinger.
Kærlig tanker fra Mette

Mette fra Fredericia

Hos Zophias fandt jeg mit fundament igen.

Efter en stor operation og et øget pres på arbejdet, skulle jeg finde ro på mig selv igen, for ikke at brænde ud.
Anette Zophia skabte en tryg stemning fra start, og det var hurtig nemt at åbne op, om de udfordringer der fyldte.

Med gode værktøjer fik vi styret mig i den rigtige retning, og jeg er tilbage på rette spor, med mere viden og styrke end før.

Jeg ønsker at give de bedste anbefalinger af Zophias herfra.

Nicolaj fra Vejle

Jeg opsøgte oprindeligt Anette fordi jeg følte jeg havde udviklet mig selv og mig og min kærestes forhold til det dårligere. Jeg begyndte at opleve stærk jalousi og nødvendighed ift. at kontrollere min kæreste. Anette har hjulpet mig helt vild meget med at slippe min kontrol og lade mig leve frit med tillid til mig selv, min kæreste og venskaber. Det er helt vild, hvad forløbet har gjort ved mig. Jeg føler ikke længere usikkerhed ved hverken mig selv eller mit forhold.

Udover dette har jeg hele mit liv haft meget besvær med at være alene, især om aften/natten. Dette var blot noget sekundært vi kom ind på, men som Anette fik bearbejdet. Jeg har siden mit forløb ikke haft en eneste søvnløs nat, og ikke oplevet noget frygt i forbindelse med at være alene.

Camilla fra Give